Espais d'aprenentatge

D'ON PARTIM?

A l'Escola Vedruna d'Arbúcies estem instaurant una nova metodologia que parteix dels interessos i necessitats dels nens i nenes i que els permet créixer, formar-se i desenvolupar-se competencialment tenint en compte les seves capacitats i interessos .

QUÈ SÓN ELS ESPAIS?

Cada espai d'aprenentatge s'organitza en diferents subespais que permeten als infants experimentar lliurement i autònomament, facilitar de la relació i la comunicació entre iguals i motivar el treball cooperatiu a partir de diferents propostes i materials.

 

Els nens i nenes disposen en cadascun dels subespais d'un ventall de propostes d'aprenentatge que els permeten actuar, observar, construir, aprendre, inventar, crear, imaginar, compartir i emocionar-se interactuant entre ells. 

 

El paper del mestre és el d'acompanyant del procés de cada nen/a  amb la funció de guia, orientador i facilitador de l'aprenentatge actiu, conscient, crític i creador del seu propi procés d'aprenentatge. Pretén donar resposta als interessos i necessitats dels infants respectant els diferents ritmes d'aprenentatge, capacitats i habilitats.

 

QUINS ESPAIS HI HA?

- El món de les paraules

- Un temps per a mi

- Petits pitàgores

- Toc Art

- Lights and Shadows

 

 També et pot interessar...
Eixos vertebradors de l'Escola Vedruna de Catalunya

Projecte educatiu

SOM UNA XARXA DE 36 ESCOLES D'ARREU DEL NOSTRE PAÍS AMB UN PROJECTE EDUCATIU COMPARTIT Vedruna Catalunya Som comunitats educador...

llegir més »

Llibret de funcionament del centre curs 2020-2021

Benvolgudes famílies,  fent clic a sota on diu "arxius d'interès", s'obrirà el PDF del llibret de funcionament del centre del curs 2020-2021. ...

llegir més »