Projecte de la Duna

El Projecte DUNA s’adreça als infants de segon cicle d’Educació Infantil (3-6 anys) i neix amb la voluntat de treballar :

  • Una educació en valors que és a la base d’una convivència veritablement humana, alhora que coherent amb un model educatiu d’inspiració cristiana.

  •  Una orientació renovada de la formació religiosa, en el marc d’una societat plural.

L'activitat que es proposa està basada en el treball que s’ofereix als nens i nenes a partir de la dinamització i la motivació que suposa l’arribada a l’aula d’una CAIXA. De la caixa en surt un personatge, la DUNA, un petit cuc de seda, que al final —a P5— es convertirà en una eruga. Al llarg de les aventures viscudes a través dels contes, la DUNA anirà creixent, s’anirà enriquint, com creixem i ens enriquim cadascun de nosaltres. Un cop haguem viscut moltes històries i aventures, i haguem après tots uns valors, el titella patirà una metamorfosi, que la convertirà en una bonica papallona.

La DUNA, doncs, serà com l’ésser màgic que ens farà de fil conductor de totes les activitats i ens transportarà, mitjançant les seves propostes, a treballar tota mena d’activitats.


També et pot interessar...
Eixos vertebradors de l'Escola Vedruna de Catalunya

Projecte educatiu

SOM UNA XARXA DE 36 ESCOLES D'ARREU DEL NOSTRE PAÍS AMB UN PROJECTE EDUCATIU COMPARTIT Vedruna Catalunya Som comunitats educador...

llegir més »

Llibret de funcionament del centre curs 2020-2021

Benvolgudes famílies,  fent clic a sota on diu "arxius d'interès", s'obrirà el PDF del llibret de funcionament del centre del curs 2020-2021. ...

llegir més »