Notícies

Auxiliars de conversa en llengua anglesa

MÉS AUXILIARS DE CONVERSA A LES COMARQUES GIRONINES

Ahir diumenge 29 de setembre una nova onada d´auxiliars de conversa procedents de països de parla anglesa varen arribar a l´aeroport de Girona per donar a suport al projecte Multilingüe de les Escoles Vedruna de la nostra zona geogràfica ( Arbúcies, Girona, Malgrat de Mar,Palafrugell, Palamós, Puigcerdà, Ripoll i Tordera).

Els nois i noies, d´entre 19 i 27 anys s´incorporaran a partir d´avui a les aules d´E. Infantil, E. Primària i E.Secundària per donar suport a les tasques d´aprenentatge de la llengua estrangera. S´allotjaran en famílies de les respectives escoles i aprofitaran la seva estada aquí per també conèixer millor l´entorn i cultura catalana.

El Programa d´Auxiliars de Conversa a les aules és una iniciativa més  en el marc del projecte de millora de l´aprenentatge de la llengua anglesa.

Un programa d´acord també amb el pla de plurilingüisme del Departament d´Ensenyament que té l´objectiu d´impulsar una millora en l´adquisició i domini de les competències dels alumnes d´avui en llengua estrangera.

En el cas de les Escoles Vedruna coincideix també amb un ambiciós programa de formació del professorat dels diferents centres en metodologia AICLE .Un curs dissenyat i impartit per la UVic.

Tot plegat, un pas més per obrir nous horitzons als nois i noies que cada any es graduen als nostres centres.